Mi a flatlay képek titka? Hogyan tudsz harmónikusan egy asztalt designolni? Vagy hogyan mutasd be a reklámozni kívánt termékedet? Most megosztom veled a tapasztalataimat, amik segítenek egy-egy kép összeállításában, azokat a tippeket-trükköket amiket mindenképpen be kell tartanod egy kép készítése közben.

Azonban a megfelelő beállítás még nem minden! Hogyan tudod a legjobb színbeállítást megtalálni a feedednek vagy csak az adott képnek? Adobe Lightroom alkalmazás alap beállításai és saját preset elmentését is megtanulhatjátok.

Ezen a délutánon szeretném átadni nektek a munkámban és az Instagramon is alkalmazott tudásomat, hogy a későbbiekben ti is tudjátok hasznosítani a tanultakat.

A workshop témakörei:

  • hogyan találd meg a feeded színvilágát
  • flatlay készítés alapjai
  • rétegek, textúrák, színek
  • fotózási tippek-trükkök
  • flatlay készítés előben kiegészítőkkel
  • elkészült képek retusálása előben egyénileg
  • alkalmazások amik segíthetnek a tökéletes kép létrehozásában

A helyszínen mindenki kap egy felületet/asztalt, ahol a kiegészítőkből szabadon választva designolhatja meg saját flatlay képét. Ezeket a kiegészítőket mi biztosítjuk, de ha szeretnél hozhatsz magadnak is.

Nincs szükség komoly gépre, a mobilod lehet a legjobb barátod benne! De persze ha rendelkezel fényképezőgéppel, hozd magaddal!

A workshop ideje alatt bekészítés és üdítő, tea, kávé áll majd a rendelkezésetekre. Illetve mindenki egy kis csomaggal távozik majd! 🙂

Időpont: 2020. február 29. (szombat) 13 óra (kb 3-4 órás lesz)
Helyszín: Budapest (a részleteket a jelentkezés után küldöm)

Ára: 25.000 Ft

A workshop korlátozott létszámmal indul, hogy mindenkire jusson idő személyesen! Így a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltöm fel, érdemes időben jelentkezni!

Hogy bebiztosítsd a helyedet, írj nekem a mysecretfashiondiary@gmail.com címre. Kérlek küldd el nevedet, címedet, telefonszámodat és email címedet, hogy be tudjam regisztrálni a jelentkezésedet!

Kosár

Back to Top