Mi a flatlay képek titka? Hogyan tudsz harmónikusan egy asztalt designolni? Vagy hogyan mutasd be a reklámozni kívánt termékedet? Most megosztom veled a tapasztalataimat, amik segítenek egy-egy kép összeállításában, azokat a tippeket-trükköket amiket mindenképpen be kell tartanod egy kép készítése közben. És most mindezt karácsonyi témában. 🙂

A karácsonyi kiegészítőkön kívül Tóth Ági elképesztő kalligráfiáival találkozhattok, amiket személyre szabottan alkot meg nektek a workshopra. Ezek pedig azonnal kerülhetnek is majd a képeitekre.

Ági névreszóló karácsonyi gömböket is alkot, amivel minden résztvevőt meglepünk majd.

Azonban a megfelelő beállítás még nem minden! Hogyan tudod a legjobb színbeállítást megtalálni a feedednek vagy csak az adott képnek? Adobe Lightroom alkalmazás alap beállításai és saját preset elmentését is megtanulhatjátok.

Ezen a délutánon szeretném átadni nektek a munkámban és az Instagramon is alkalmazott tudásomat, hogy a későbbiekben ti is tudjátok hasznosítani a tanultakat.

A workshop témakörei:

  • hogyan találd meg a feeded színvilágát
  • flatlay készítés alapjai
  • rétegek, textúrák, színek
  • fotózási tippek-trükkök
  • flatlay készítés előben kiegészítőkkel
  • elkészült képek retusálása előben egyénileg
  • alkalmazások amik segíthetnek a tökéletes kép létrehozásában

A helyszínen mindenki kap egy felületet/asztalt, ahol a kiegészítőkből szabadon választva designolhatja meg saját flatlay képét. Ezeket a kiegészítőket mi biztosítjuk, de ha szeretnél hozhatsz magadnak is.

Nincs szükség komoly gépre, a mobilod lehet a legjobb barátod benne! De persze ha rendelkezel fényképezőgéppel, hozd magaddal!

A workshop ideje alatt bekészítés és üdítő, tea, kávé áll majd a rendelkezésetekre. Illetve mindenki egy kis csomaggal távozik majd! 🙂

Időpont: 2021. november 20. (szombat) 10 óra (Vége 14:30)
Helyszín: Chill Home Stúdió, 1055, Budapest,
Kossuth Lajos Tér 13-15.

Ára: 29.900 Ft

Fizetés: lehetőséged van itt az oldalon keresztül kártyával fizetni, vagy utalással. Ha ezt választod kérlek jelentkezz emailben a mysecretfashiondiary@gmail.com -on.

A workshop korlátozott létszámmal indul 8 fő, hogy mindenkire jusson idő személyesen!

Vélemény, hozzászólás?

Kosár

Back to Top